Cristian Diaconescu, recuperat de Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foştii miniştri ai Guvernului Ungureanu, Cristian Diaconescu (foto) şi Bogdan Drăgoi, au fost numiţi ieri în funcţia de consilieri prezidenţiali.

„Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat miercuri, 9 mai a.c., Decretul pentru numirea domnului Cristian Diaconescu în funcţia de consilier prezidenţial şi Decretul pentru numirea domnului Bogdan Alexandru Drăgoi în funcţia de consilier prezidenţial, în cadrul Administraţiei Prezidenţiale", informează Preşedinţia.

Cristian Diaconescu a deţinut portofoliul de ministru al Afacerilor Externe în Cabinetul Ungureanu. Fost membru PSD, a revenit în ianuarie în Guvernul condus de Emil Boc, de această dată sub sigla UNPR, după demiterea lui Teodor Baconschi. În perioada martie-decembrie 2004, a fost  ministru al Justiţiei în Cabinetul condus de Adrian Năstase.

În vârstă de 31 de ani, Bogdan Drăgoi a fost ministru al Finanţelor Publice în Cabinetul Ungureanu. În ianuarie 2009 a fost numit în consiliile de administraţie ale CEC, Băncii Europene de Investiţii, Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite