Continua scandalul datelor despre vaccinare. Consilier al lui Voiculescu: De două zile, ministerul nu mai are acces la data.gov.ro pentru a publica informaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Consilierul lui Voiculescu vine cu noi detalii în scandalul datelor referitoare la centrele de vaccinare. FOTO Mediafax
Consilierul lui Voiculescu vine cu noi detalii în scandalul datelor referitoare la centrele de vaccinare. FOTO Mediafax

Ştefan Voinea, consilier onorific al lui Vlad Voiculescu, susţine că de două zile Ministerul Sănătăţii nu mai are acces la data.gov.ro pentru a publica datele despre vaccinare şi pandemie. Precizarea vine în contextul scandalului referitor la publicarea datelor despre centrele de vaccinare.

„În calitate de consilier onorific al ministrului Sănătăţii, coordonez activitatea de transparentizare cu privire la datele despre pandemie şi vaccinare. Pentru acest lucru am avut acces la Registrul Electronic Naţional de Vaccinări printr-un cont cu permisiuni limitate. Acest cont permite doar raportări şi nu oferă acces la date cu caracter personal. Am exportat datele pentru transparentizare pe pagina data.gov.ro, la solicitarea ministrului. Datele nu conţin informaţii cu caracter personal, secret sau confidenţial”, a scris pe pagina sa de Facebook Ştefan Voinea.

Consilierul onorific al lui Vlad Voiculescu vine şi cu acuzaţii: „De două zile Ministerul Sănătăţii  nu mai are acces la data.gov.ro pentru a publica în mod transparent informaţiile despre vaccinare şi pandemie. Aştept cu interes să înţeleg cu ce am greşit”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite