Constantin Niţă, vicepreşedinte PSD: Ne deranjează criticile liberalilor în privinţa Oltchim, nu e fair-play!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PSD Constantin Niţă este deranjat de criticile lansate de colegii liberali la adresa Guvernului, argumentând că "toate declaraţiile ar trebui să fie ţintite" asupra Ministerului Economiei, care "e condus de un liberal".

"Colegii noştri liberali care au făcut asemenea afirmaţii sau critici corect era să dea şi calea de urmat, adică să vină şi cu propuneri şi soluţii. Aşa, dacă ne transformăm în opozanţi în interiorul Guvernului, nu este tocmai fair, nu este fair-play într-o coaliţie", a declarat Niţă la RFI.

Totuşi, Niţă crede că vocile care critică Guvernul "sunt singulare" şi "nu reprezintă poziţia PNL".

"Până la urmă, Ministerul Economiei este condus de un liberal şi acolo ar trebui să fie ţintite toate declaraţiile şi nu asupra Guvernului, în întregime", a mai declarat social-democratul.

Niţă este de părere că Antonescu ar fi trebuit să-l invite pe ministrul Economiei "să prezinte soluţiile cele mai bune". "Această atitudine publică nu cred că face bine PNL, în primul rând", consideră vicepreşedintele PSD.

Întrebat dacă Ministerul Economiei a greşit la privatizarea Oltchim, Niţă a răspuns: "În general, mă feresc să fac aprecieri asupra unor miniştri, pentru că acolo lucrurile sunt mult mai complicate. Când intri într-un birou ministerial, lucrurile se schimbă faţă de ceea ce se întâmplă în viaţa politică. Acolo este un amestec 90% administraţie şi poate 10% politică. Sigur, că din punct de vedere imagologic, cred că Ministerul Economiei a greşit".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite