Consiliul Legislativ, condus de Florin Iordache: Aviz favorabil pentru proiectul Anghel Saligny

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Iordache FOTO Facebook
Florin Iordache FOTO Facebook

Consiliul Legislativ, condus de Florin Iordache, a dat aviz favorabil Ordonanţei de urgenţă pentru aprobarea programului naţional Anghel Saligny.

Consiliul Legislativ a mai transmis: „Apreciem că se impune completarea Notei de fundamentare, în sensul dezvoltării elementelor de fapt şi de drept care au deterrninat promovarea prezentului proiect in regim de urgenţă, precum şi o detaliere a eventualelor efecte negative decurgand din neadoptarea proiectului în forma avansată”, se arată în aviz.

Vezi documentul aici

La finalul anului 2020 deputatul PSD Florin Iordache, unul dintre juriştii care au hăcuit legislaţia penală în era Dragnea, a fost votat de Parlament în funcţia de preşedinte al Consiliului Legisaltiv. Iordache nu a mai prins loc pentru parlamentare, fiind blocat de Paul Stănescu. Mandatul lui Florin Iordache e pe viaţă. Fostul preşedinte era în funcţie din 2003. USR a primit şefia unei secţii din Cadrul Consiliului Legislativ.

La acel moment, deşi votul a fost secret, cifrele arătau că parlamentarii PSD au votat masiv cu George Dircă, candidatul USR pentru şefia unei direcţii din Consiliul Legislativ, în timp ce măcar o parte din senatorii şi deputaţii USR l-au votat pe Florin Iordache, nu pe Augustin Zegrean, aşa cum a fost înţelegerea cu PNL.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite