Consilierul premierului Dăncilă distribuie o poză în care sugerează asemănarea Iohannis-Hitler. Varga e consilier pe problematica romă

Consilierul premierului Dăncilă distribuie o poză în care sugerează asemănarea Iohannis-Hitler. Varga e consilier pe problematica romă

Dana Varga FOTO Facebook Dana Varga

Dana Varga, consilierul premierul Viorica Dăncilă pe „problematica romă“, a distribuit pe pagina sa de Facebook un colaj de forografii în care se sugerează asemănarea între Klaus Iohannis şi dictatorul nazist Adolf Hitler.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reacţia Danei Varga, consilier de stat pe problematica romă în cadrul echipei premierului Viorica Dăncilă, a avut loc după ce în spaţiul public au apărut informaţii despre faptul că preşedintele Klaus Iohannis ar fi avut o şedinţă foto zilele trecute la Palatul Cotroceni. Varga a distribuit nu doar o postare despre Iohannis, ci una în care se sugerează asemănarea şefului statului cu Adolf Hitler. 

Gestul Danei Varga vine la câteva ore după ce au apărut înregistrări cu ministrul Culturii, Daniel Breaz, cel care spunea despre Holocasutul împotriva Romilor că „de-a lungul timpului au fost momente mai delicate, să nu le spunem neplăcute“. Însă, reprezentanta Guvernului nu a avut o reacţie şi plecând de la această declaraţie.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările