Comisia Nana îşi reia activitatea. Adrian Rădulescu, fostul consilier prezidenţial, nu s-a prezentat în faţa parlamentarilor

Comisia Nana îşi reia activitatea. Adrian Rădulescu, fostul consilier prezidenţial, nu s-a prezentat în faţa parlamentarilor

Preşedintele Traian Băsescu a semnat eliberarea din funcţia de consilier prezidenţial al lui Adrian Rădulescu FOTO Arhiva Adevărul

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a declarat că Adrian Rădulescu, fostul consilier prezidenţial, nu s-a prezentat astăzi în faţa Comisiei care anchetează terenul cumpărat de fiica preşedintelui Traian Băsescu, deşi i-au fost trimise două invitaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În acest moment au fost transmise două invitaţii pentru domnul Adrian Rădulescu. Prima a fost înainte de acea perioadă de înzăpezire când domnia sa era consilier prezidenţial şi a fost transmisă această invitaţie la Administraţia Prezidenţială şi a mai fost transmisă ulterior după ce au fost reluate audierile la Comisie după deszăpezire încă o invitaţie. L-a sunat şi domnul preşedinte (al Comisiei Nana - n.r.) Nicolicea pe domnul Rădulescu. Am înţeles că nu a răspuns la telefon“, a afirmat Firea.

Senatorul PSD, responsabil pe probleme de comunicare, a spus că membrii Comisiei îi vor transmite lui Adrian Rădulescu o invitaţie şi la domiciliu pentru a se prezenta săptămâna viitoare în faţa Comisiei.

„Vom transmite astăzi şi la domiciliul domnului Adrian Rădulescu o invitaţie pentru săptămâna viitoare şi îl aşteptăm în faţa comisiei pentru că dumnealui a declarat în mai multe rânduri că nu are nimic de ascuns şi că vrea să pună la dispoziţie orice fel de informaţie care ar fi utilă acestei comisii de anchetă“, a precizat Firea.

Secretara Primăriei Nana, Tudoriţa Nicolae, a declarat în faţa membrilor Comisiei Călăraşi, că Adrian Rădulescu, consilierul preşedintelui Traian Băsescu, este cel care a înregistrat terenul cumprat de Ioana Băsescu.

El (Adrian Rădulescu - n.r.) nici nu a venit la mine, el, pur şi simplu, a venit, a adus nişte documente la Registrul agricol. Cu mine nu s-a întâlnit, nu m-a văzut. Cel de la Registrul agricol era firesc să îmi spună: la poziţia «x» s-a înregistrat doamna Ioana Băsescu cu suprafaţa de. A adus documentele domnul. La un moment dat, când avem nevoie să facem nişte situaţii, discutăm şi noi pe marginea acelor lucruri“, a afirmat Tudoriţa Nicolae.

Citeşte şi:

Şeful ANRP, audiat în Comisia Nana: Verificările făcute de Corpul de Control în mai nu au avut legătură cu terenul cumpărat de Ioana Băsescu

Preşedintele ANRP, George Boeşu, a declarat miercuri că verificările făcute de Corpul de Control al autorităţii nu au avut legătură cu terenul cumpărat de fiica preşedintelui, Ioana Băsescu.

Primarul din Nana: Mi-ar plăcea să o cunosc pe Ioana Băsescu, poate la culesul grâului

Primarul comunei Nana, Gheorghe Dobre, a declarat marţi, la finalul audierilor din comisia parlamentară de anchetă privind terenul cumpărat de fiica preşedintelui, că Ioana Băsescu nu a trecut niciodată prin localitate, dar că i-ar plăcea să o vadă la culescul grâului.

Prefectul judeţului Călăraşi, la audierile Comisiei Nana: Ar putea exista titluri de proprietate ai căror autori să fie decedaţi

Comisia parlamentară de anchetă privind terenurile din comuna Nana, judeţul Călăraşi, i-a audiat astăzi pe reprezentanţii Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Călăraşi şi pe prefectul judeţului, George Iacob. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: