Clotilde Armand: Oamenii apropiaţi de vechea administraţie au fost răsplătiţi de cu locuinţe pentru tineri

Clotilde Armand: Oamenii apropiaţi de vechea administraţie au fost răsplătiţi de cu locuinţe pentru tineri

FOTO Inquam Photos/George Călin

Clotilde Armand afirmă că oamenii apropiaţi de vechea administraţie a Sectorului 1 au fost răsplătiţi de fostul primar cu locuinţe dedicate exclusiv tinerilor până în 35 de ani, deşi nu şi-au respectat rândul pe lista de aşteptare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aflu că oamenii apropiaţi de vechea administraţie (activişti de partid, foşti şefi de direcţii ai primărie, actuali angajaţi ai cabinetului parlamentar al fostului edil, şefi din Poliţia Locală Sector 1 care se ocupau cu filajul meu şi al colegilor la protestele din 10 august 2018 sau angajaţi de la televiziunile Antena 3 şi România TV) au fost răsplătiţi de fostul primar cu locuinţe dedicate exclusiv tinerilor până în 35 de ani. Niciunul dintre ei nu îndeplineşte condiţiile de acordare a locuinţelor şi majoritatea au ''sărit'' rândul pe lista de aşteptare”, afirmă Clotilde Armand pe pagina de Facebook.

Edilul spune că va trimite Corpul de Control pentru a verifica situaţia.

„Voi iniţia un proiect de hotărâre care să nu mai permită asemenea anomalii. Nimeni nu este mai presus de lege - şi asta trebuie să le intre bine în cap tuturor. Dacă există angajaţi ai primăriei care au făcut nereguli vă asigur că vor plăti”, conchide Armand.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările