Clotilde Armand: Toată conducerea RAPPS trebuie zburată urgent din funcţie şi să răspundă în faţa legii

Clotilde Armand: Toată conducerea RAPPS trebuie zburată urgent din funcţie şi să răspundă în faţa legii

FOTO Inquam Photos / George Calin

Primarul Sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand, a afirmat duminică pe Facebook că „toată conducerea RAPPPS trebuie zburată urgent din funcţie”, motivând starea hotelului Triumf din Bucureşti, lăsată să se degradeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aşa arată Hotelul Triumf din inima Bucureştiului, pe Şoseaua Kiseleff. Clădirea este monument istoric şi în luna septembrie a anului trecut a avut un incendiu la acoperiş. 
 
De atunci şi până acum este lăsat să se degradeze. Între timp, au trecut destule ploi şi zăpezi. Clădirea aparţine de RAPPS iar conducerea nici macar nu a avut interesul să acopere cu o folie zona incendiată din acoperiş. Pentru asemenea incompetenţă şi distrugere cu premeditare a unui monument istoric sunt de părere că toată conducerea RAPPS trebuie zburată urgent din funcţie şi să răspundă în faţa legii. Voi discuta cu reprezentanţii din Ministerul Culturii pentru a stabili cum poate Primăria Sectorului 1 să contribuie urgent la remedierea situaţiei”, a afirmat Clotilde Armand pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările