Ciucă, despre Colectiv: Nu vom putea uita vreodată această zi întunecată din istoria noastră contemporană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă - premier desemnat - 21 oct 2021 FOTO Inquam Photos / George Călin
Nicolae Ciucă - premier desemnat - 21 oct 2021 FOTO Inquam Photos / George Călin

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a transmis condoleanţe familiilor îndoliate în urma tragediei de la Colectiv de acum şase ani. Potrivit liberalului, întreaga ţară a resimţit evenimentul ale căror ecouri „nu s-au stins încă”.

„Tragedia de la "Colectiv" a afectat nu doar cele şaizeci şi cinci de familii ale victimelor care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului, precum şi în urma complicaţiilor suferite. Ţara întreagă a resimţit acest cumplit eveniment, ale cărui ecouri nu s-au stins încă”, a transmis premierul desemnat pe Facebook. 

Premierul desemnat susţine că „aşa cum durerea familiilor celor dispăruţi nu va putea fi niciodată alinată, tot aşa nici noi, cei care am fost martori ai suferinţei lor nu vom putea uita vreodată această zi întunecată din istoria noastră contemporană".

"Transmit cele mai sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Dumnezeu să îi odihnească în pace”, a mai transmis Nicolae Ciucă.

65 de tineri şi-au pierdut viaţa ca urmare a incendiului izbucnit în seara zilei de 30 octombrie 2015 în clubul Colectiv, unde formaţia Goodbye to Gravity susţinea un concert.

Un monument dedicat memoriei victimelor incendiului din la Clubul Colectiv a fost dezvelit în 2016.

Premierul interimar Florin Cîţu a amintit că „sunt 6 ani de la tragedia de la Colectiv, dar durerea este la fel de puternică”

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis o coroană de flori la Colectiv. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite