Cîţu, mesaj pentru USR PLUS: A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român. Fac apel la maturitate

Cîţu, mesaj pentru USR PLUS: A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român. Fac apel la maturitate

Florin Citu FOTO Facebook

Premierul Florin Cîţu atrage atenţia că soluţia pentru situaţia în care se află Coaliţia de guvernare trebuie negociată în Coaliţie, precizând că Guvernul are multe decizii importante de luat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am intrat în politică si am spus foarte clar că niciodată nu voi face un compromis cu PSD. PNL, şi eu atâta timp cât sunt în PNL, nu va negocia cu cel mai mare duşman al poporului român. A negocia cu PSD înseamnă a negocia împotriva poporului român. Orice soluţie pentru situaţia în care ne găsim astăzi trebuie negociată în Coaliţia de guvernare, nu în afara Coaliţiei de guvernare”, a declarat premierul. 

El a mai spus că Guvernul are multe decizii importante de luat. 

„Fac apel la responsabilitate, la maturitate, pentru că avem decizii importante de luat în perioada următoare, PNRR va fi aprobat în următoarele săptămâni şi trebuie implementat. Trebuie să avem actul normativ cu compensarea pentru facturile românile, legea consumatorului vulnerabil şi multe alte proiecte pentru care românii ne-au trimis în guvern şi vom guverna”, a mai declarat el. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările