Cîţu, despre lansarea „Din Grijă pentru copii”: Mă bucur că avem curajul să realizăm un program care să se ocupe de problemele emoţionale ale copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu FOTO Florin Cîţu / Facebook
Florin Cîţu FOTO Florin Cîţu / Facebook

Premierul Florin Cîţu a anunţat lansarea Programului Naţional de Suport „Din Grijă pentru copii”. Premierul a explicat că programul este  necesar „deoarece în această pandemie copiii au suferit foarte mult”. Premierul i-a încurajat pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor şi a transmis că în aceste zile sunt mai multe acţiuni dedicate adolescenţilor.

„Lansăm Programul Naţional de Suport ”Din grijă pentru copii”, pentru a veni în sprijinul celor mici, după pandemia Covid-19. Mă bucur că avem curajul să realizăm un program guvernamental care să se ocupe de problemele emoţionale ale copiilor, să ofere ajutor şi soluţii”, a transmis premierul pe Facebook. 

Premierul a explicat importanţa programului. Potrivit declaraţiilor sale programul este unul necesar „ deoarece în această pandemie copiii au suferit foarte mult”.

„Este un program necesar deoarece în această pandemie copiii au suferit foarte mult. Este cea mai potrivită măsură, întrucât se apropie 1 iunie. În acelaşi timp, campania de vaccinare continuă, iar în aceste zile sunt mai multe acţiuni dedicate adolescenţilor. Îi încurajez pe părinţi să ia cea mai bună decizie pentru copiii lor”, a mai transmis premierul.

Lucrările dedicate Programului Naţional de Suport destinat copiilor în contextul pandemiei de COVID-19 - "Din grijă pentru copii" încep astăzi. Programul are scopul de a analiza efectele pandemiei asupra copiilor, atât pe plan psiho-emoţional, cât şi în ce priveşte riscurile de siguranţă online şi violenţa domestică.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni, la inaugurarea Programului Naţional de Suport „Din grijă pentru copii”, că, de mâine, putem să vaccinăm şi adolescenţii. Premierul a adăugat că ”este nevoie de cât mai multe persoane vaccinate pentru a trece de pandemie”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite