Cioloş: Dacă intrăm din nou la guvernare nu este pentru că recâştigăm încrederea în PNL, ci pentru că vrem să ne susţinem agenda pentru care am fost votaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş FOTO Inquam Photos Ilona Andrei
Dacian Cioloş FOTO Inquam Photos Ilona Andrei

Copreşedintele USRPLUS a declarat în cadrul dezbaterilor alături de contracandidaţii săi la şefia partidului că USRPLUS ar putea intra din nou la guvernare doar pentru a-şi susţine reformele pe care le-a promis electoratului, precizând că întoarcerea partidului în Executiv nu s-ar datora unei posibile recâştigări a încrederii faţă de PNL.

„Noi dacă intrăm din nou la guvernare alături de PNL nu este că pentru că recâştigăm încrederea în PNL, ci pentru că noi vrem să ne susţinem agenda pentru care am fost votaţi de alegători să facem tot ce ţine de noi”, a declarat Dacian Cioloş în cadrul unei dezbateri alături de contracandidaţii săi pentru şefia partidului. 

El a punctat că există posibilitatea unei colaborări PSD şi PNL, precizând „ştim cu toţii ce înseamnă asta”. 

Coaliţia de guvernare PNL- USR PLUS-UDMR s-a rupt în urma unui scnadal generat în jurul premierului Florin Cîţu. Miniştrii USR PLUS au demisionat din Guvern după ce premierul a refuzat să-şi dea demisia de la conducerea Executivului. Ulterior premierul a demis ţşi secretarii de stat, prefecţii şi subprefecţii USR PLUS. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite