Cioloş, atac la Iohannis: Dacă pui în fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, trebuie să îţi asumi responsabilitatea

Cioloş, atac la Iohannis: Dacă pui în fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, trebuie să îţi asumi responsabilitatea

Dacian Cioloş

Fostul premier Dacian Ciolos a lansat primul atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, pe care l-a numit „un preşedinte fără soluţii“. Alianţa USR PLUS şi-a lansat duminică la Timişoara candidaţii la europarlamentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Preşedintele ţării trebuie să îşi asume decizii. Dacă nominalizezi în fruntea guvernului toate, dar chiar toate marionetele unui infractor ca Dragnea, tu, ca preşedinte, trebuie să îţi asumi responsabilitatea pentru nominalizare”, a mai declarat Cioloş. ”Vrem un preşedinte implicat şi responsabil, un parlament care să răspundă voinţei poporului! Şi un guvern profesionist!”, a mai spus liderul PLUS.

Atacul vine la două zile după ce liberalii s-au delimitat de guvernul Cioloş. Liderul PNL a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Vaslui, că propaganda PSD pune Guvernul Cioloş „în spinarea” liberalilor, dar uită că, de fapt, au sprijinit acest guvern şi i-au dat voturile pentru învestitură.

„De obicei, propaganda PSD pune Guvernul Cioloş în spinarea noastră, dar uită că, de fapt, au sprijinit acest guvern şi, mai mult decât atât, vă readuc aminte că mâna dreaptă a lui Cioloş a fost Vasile Dâncu, un exponent de bază al PSD, iar PNL nu a avut niciun ministru, nu a avut niciun secretar de stat, nu a avut niciun reprezentant în prima linie şi în a doua linie”, a spus Orban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: