Ciolacu, reacţie dură după întâlnirea liderilor dreptei de la Cotroceni: O gaşcă a perdanţilor girată de Iohannis, care este paralel cu Constituţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reacţionat joi după ce preşedintele Iohannis s-a întâlnit la Cotroceni cu liderii PNL, USR-PLUS şi UDMR. „Iohannis este paralel cu Constituţia. Au început negocieri înaintea negocierilor, ceea ce este nepermis”, a răbufnit Ciolacu într-o intervenţie la Antena 3.

„Aici vorbim de o gaşcă a perdanţilor girată în acest moment de Iohannis, care este paralel cu Constituţia. Au început negocieri înaintea negocierilor, ceea ce este total nepermis. (...) Noi vom face tot ce putem legal, constituţional şi democratic pentru a apăra voturile românilor. Astăzi, o să am un BPN cu colegii mei unde îl vom nominaliza şi pe dl Alexandru Rafila să fie propunerea noastră pentru funcţia de prim-ministru şi vom discuta toate procedurile legale pe care o să le facem în perioada următoare. (...) Este exclus să mergem la Cotroceni, dacă PSD nu este invitat conform spiritului Constituţiei”, a declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut azi dimineaţă o întâlnire cu premierul propus, Florin Cîţu, şi cu liderii partidelor parlamentare care vor forma viitoarea coaliţie guvernamentală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite