Ciolacu: Momentan, Coaliţia funcţionează. E evident că PSD a lucrat la cele mai multe dintre măsurile din pachetul social şi economic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Mediafax
Marcel Ciolacu FOTO Mediafax

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că este evident că PSD a fost formaţiunea care a lucrat la cele mai multe măsuri din pachetul social şi economic, fiind de părere că pentru moment Coaliţia funcţionează. Liderl social-democrat a dat asigurări că în 2023 va avea loc schimbarea de premier, urmând ca la şefia Guvernului să vină un PSD-ist.

„Facem programul şi fiecare ministru îşi ia sarcina ce acte va promova”, a declarat Marcel Ciolacu, referindu-se la implementarea măsurilor din pachetul social şi economic al Coaliţiei. Liderul social-democrat a subliniat că PSD este formaţiunea care s-a ocupat mai mult de pregătirea pachetului de măsuri.

„Le-am discutat măsurile. E evident că PSD a lucrat la multe dintre măsuri (...) Eu am avut o comunicare bună cu premierul. O am în continuare. Azi am vorbit de două ori la telefon”, a completat Ciolacu. Întrebat dacă în continuare Coaliţia este funcţională, liderul PSD a precizat: „Momentan, Coaliţia funcţionează”.

Întrebat de paternitatea măsurilor, dacă vin de la la reprezentanţii PSD sau PNL, Ciolacu a punctat faptul că acestea au fost propuse de miniştri şi aprobate de premierul Nicolae Ciucă. De altfel, preşedintele PSD a subliniat că vor fi luate măsuri pentru industria de construcţii, pentru agricultori, dar şi pentru alte categorii socio-profesionale.

Marcel Ciolacu a subliniat şi că în mai 2023 va avea loc rotativa, adică PNL va ceda funcţia de premier, iar funcţia de şef al Guvernului va fi preluată de un membru PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite