Ciolacu, despre Vlad Voiculescu: Orice Guvern de bun simţ, orice partid, orice coaliţie de bun simţ ar fi schimbat acest ministru

Ciolacu, despre Vlad Voiculescu: Orice Guvern de bun simţ, orice partid, orice coaliţie de bun simţ ar fi schimbat acest ministru

Marcel Ciolacu susţine că Vlad Voiculescu ştia că TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeş nu funcţionează.  Foto: Facebook, Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marţi seară, referindu-se la ministrul Vlad Voiculescu, că ”orice Guvern de bun simţ, orice partid, orice coaliţie de bun simţ ar fi schimbat acest ministru”. ”Nu se poate, în fiecare zi avem un eveniment”, susţine liderul social-democrat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marcel Ciolacu a vorbit, marţi seară, la Antena 3, despre ”circuitul democratic” pe care PSD îl va urma în ceea ce-l priveşte pe ministrul Sănătăţii. 

”Orice Guvern de bun simţ, orice partid, orice coaliţie de bun simţ ar fi schimbat acest ministru. Nu se poate, în fiecare zi avem un eveniment”, a afirmat Ciolacu. 

Acesta a precizat că şi mulţi lideri liberali au cerut demisia lui Vlad Voiculescu, însă, ulterior, ”aceşti luptători cu lumina stinsă ai dreptăţii s-au râzgândit”.

 ”Ministrul Sănătăţii este cel mai important ministru într-o perioadă de pandemie. Dacă tu faci gafe după gafe....”, a mai afirmat Ciolacu. 

”Ce îmi pare mie rău? Că se pierd vieţi omeneşti, asta este marea dramă. Şi tu, Cîţu, în loc să schimbi un incompetent - că omul este un arogant şi incomptent, n-are nicio treabă cu Ministeru Sănătăţii decât, poate, nişte aranjamente din spate pe care le bănuim cu toţii”, a mai declarat Ciolacu. 

Acesta susţine că Vlad Voiculescu ştia că TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeş nu funcţionează. 

Acesta a vorbit din nou despre cea de-a doua moţiune simplă împotriva ministrului Sănătăţii şi a precizat că aşteaptă reacţia UDMR.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările