Ciolacu, despre demisia lui Roman: Fiecare îşi asumă anumite lucruri. Trebuie să înţelegem că politica nu e balet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu şi o parte din liderii PSD FOTO Mediafax / Andreea Alexandru
Marcel Ciolacu şi o parte din liderii PSD FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că fiecare lider politic trebuie să-şi facă autoevaluarea înainte de a merge într-o funcţie publică, acest lucru fiind valabil şi în cazul lui Florin Roman. Apoi, liderul social-democrat a mutat discuţia spre USR, lansând mai multe atacuri la reprezentanţii acestui partid.

Întrebat cum comentează demisia lui Florin Roman la 20 de zile de la prealuarea mandatului, Marcel Ciolacu a precizat: „Sunt lucruri normale. Am înţeles că şi-a dat demisia. Primarul de la Braşov e în situaţie mai gravă ca a lui Roman”.

Apoi liderul social-democrat a lansat atacuri la adresa lui Dacian Cioloş:„Românii ştiu că Cioloş câştigă 15.000 de euro pe lună (...) Are pensie specială. Eu mi-am dat de două demisia ca parlamentar ca să nu am pensie specială”, a completat Marcel Ciolacu.  

La insistenţa moderatorului de la România TV, Marcel Ciolacu a pasat responsabilitatea spre reprezentantul PNL: „Fiecare îşi asumă anumite lucruri (...) Trebuie să înţelegm că politica nu e balet. Te ţine sau nu? Îţi faci şi autoevaluarea”. 

O reacţie mult mai dură a avut-o un lider PSD din teritoriu, Dragoş Benea. „Este o ruşine pentru clasa politică, un fel de Şoşoacă masculin. Îl putem şterge din politica românească”, a declarat Benea, într-un interviu pentru Profit TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite