Ciolacu: Avocatul Poporului a fost repus în drepturi, spre disperarea lui Cîţu, Orban, Barna şi a restului găştii anti-corupţilor de carton

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Marcel Ciolacu / Facebok
Marcel Ciolacu FOTO Marcel Ciolacu / Facebok

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis că prin decizia sa, „CCR a confirmat” că PNL şi USR „au pus la cale un abuz îngrozitor”. El a mai declarat că îi somează să renunţe la ideea de a o înlătura pe Renate Weber, precizând faptul că cei membrii coaliţiei de guvernare nu mai au nicun pic de raţiune.

„UNANIMITATE, looserilor!!! CCR a confirmat azi, în #unanimitate, că PNL şi USR au pus la cale un abuz îngrozitor şi au atacat însăşi esenţa statului de drept! La sesizarea #PSD, Avocatul Poporului a fost repus în drepturi, spre disperarea lui Cîţu, Orban, Barna şi a restului găştii anti-corupţilor de carton”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

El a mai transmis că salute „decizia Curţii care consolidează astfel poziţia acestei instituţii în apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti faţă de abuzurile puterii.

„Am văzut însă că Orban şi Barna deja continua delirul şi vrea o nouă procedură de revocare a doamnei Renate Weber. Chiar nu mai au niciun pic de #raţiune! Nu-şi dau seama că orgoliul lor prostesc va pune România în cea mai proastă poziţie în faţa întregii Europe! Îi somez să renunţe la aceste manevre sinucigaşe, care fac un rău enorm ţării!

De asemenea, preşedintele PSD a mai scris că se bucură că „Avocatul Poporului este în măsură să-şi reia exercitarea deplină a atribuţiilor sale. La câte abuzuri pregăteşte această guvernare, Renate Weber va avea mult de lucru în continuare… sper că va începe cu OUG privind tăierea alocaţiilor şi cu OUG privind privatizarea sănătăţii”

 Ludovic Orban a reafirmat faptul că va trebui să se ţină cont de decizia CCR, însă a răspuns afirmativ şi cu priviere la faptul că demersul şi opinia cu privire la necesitatea înlăturării Renatei Weber va fi continuat. „Cu siguranţă. Vom vedea, să vedem hotărârea Curţii”, a mai spus Orban. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite