Ciolacu: Aştept rectificarea. Dacă vor folosi bani publici pentru lupta electorală internă, eu voi face un apel la toţi aleşii locali să ieşim în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Facebook
Marcel Ciolacu FOTO Facebook

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a avertizează ca dacă în cadrul rectificării bugetare nu se face o „repartizare corectă împărţită către toate administraţiile locale”, va aduce aleşii locali PSD în stradă, „în faţa Palatului Victoria şi în faţa Palatului Cotroceni”.

„Aştept rectificarea primului-ministru, dacă nu se iau în considerare toate administraţiile, nu să le împărţim în buni şi răi (...) Îl anunţ pe domnul Cîţu şi pe domnul Iohannis că vor avea zeci de mii de aleşi locali cu tricolorul de gât , primari, preşedinţi de consilii judeţene, viceprimari şi consilieri locali şi comunali în faţa Palatului Victoria şi în faţa Palatului Cotroceni şi vom sta până când domnul preşedinte se va întoarce din concediu şi domnul Cîţu din campanie (...) dacă nu va face o repartizare corectă împărţită corect către administraţiile locale”, a declarat Marccel Ciolacu la DCNews. 

Ciolacu a adăugat că banii publici sunt folosiţi mai nou pentru lupta electorală internă. „Dacă  şi de această dată vor folosi bani publici direcţionaţi mai nou pentru lupta electorală internă, eu voi face un apel la toţi aleşii locali să ieşim în stradă şi vom sta cât este nevoie să stăm să trăim într-o ţară normală”, a mai completat el. 

El a mai completat că „PSD are peste jumătate dintre aleşii locali. Am înţeles că vrei pe nu ştiu ce primar PSD să te răzbuni, dar ce ai cu oamenii din respective comunitate, ce ai cu românii de acolo? Astea sunt politici din anii 90-92, numai atunci cineva putea gândi că domne ne împărţim”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite