Ciolacu, apel către politicieni, să facă un pas în spate: Trebuie să aducem experţi. E clar că acest Guvern nu o să treacă. Ştie şi Cioloş

Ciolacu, apel către politicieni, să facă un pas în spate: Trebuie să aducem experţi. E clar că acest Guvern nu o să treacă. Ştie şi Cioloş

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului, că Guvernul Cioloş nu are cum să treacă, solicitând liderilor de partide să facă un pas în spate pentru a aduce experţi, astfel încât România să iasă din criza sanitară.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Atunci când este nevoie de excavator să ne îngropăm morţii, înseamnă că este prea mult. E clar că acest Guvern nu are cum să treacă. Ştie şi Cioloş. Trebuie să pune urgent ceva în loc. Fac un apel către toţi şefii de partide: vă cer să ne întâlnim imediat să scoatem România din criză. Trebuie ca politicienii să facă un pas în spate şi să aducem experţi”, a transmis Marcel Ciolacu. 

„Spectacolul sinistru trebuie să înceteze. Vă cer să fiţi alături de români, să trecem peste acest dezastru sanitar, va cer să nu mai rămâneţi o pată urâtă şi neagră”, a mai completat Ciolacu. 

Parlamentarii vor să tranşeze problema învestirii unui nou Guvern în prima parte a zilei. Dezbaterile pentru învestirea Cabinetului USR încep la ora 10.00, votul fiind preconizat a avea loc în jurul orei 12.00. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările