Borza: PSD nu poate face scut în jurul miniştrilor incompetenţi din Guvernul Dăncilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
remus borza adevarul live foto eduard enea

Pentru a recredibiliza Guvernul, mai ales din perspectiva preluării preşedinţiei Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019, e nevoie de un suflu nou, de sânge proaspăt în instalaţii, consideră deputatul Remus Borza.

„Deşi e angajat în mai multe bătălii, care în final or să-l uzeze şi doboare şi pe Dragnea, El lider maximo va putea obţine un vot favorabil în CEx privind înlocuirea unor miniştri doar dacă negociază cu liderii filialelor de unde provin miniştrii remaniabili, pentru ca tot acele filiale să nominalizeze candidaţi pentru portofoliile pierdute sau pentru alte ministere”, scrie Remus Borza pe blogul său.

„Pentru a recredibiliza Guvernul, mai ales din perspectiva preluării preşedinţiei Consiliului UE de la 1 ianuarie 2019, e nevoie de un suflu nou, de sânge proaspăt în instalaţii. Rezultatele guvernarii la 6 luni cer un astfel de sacrificiu. Datorie externa de 96 miliarde euro, inflatie de 5%, deficit bugetar de 15 miliarde lei, deficit de balanta comerciala de 7 miliarde euro. PSD nu îşi poate permite să facă scut în jurul, nu puţinilor, miniştri incompetenţi din Guvernul Dăncilă. Ar fi cam mult şi ar dăuna grav chiar şi celui mai mare partid al ţării. Dacă va opta să-i salveze pe toţi, în frunte cu Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea, PSD riscă să se transforme în percepţia din ce în ce a mai multor români, în partidul stat. Un partid care guvernează discreţionar, care nu mai aude şi nu mai ascultă de vocea poporului”, notează deputatul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite