Băsescu priveşte  optimist viitorul PMP: „E mai mult entuziasm ca oricând. Se pregătesc pentru alegerile din 2016“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte Traian Băsescu FOTO Mediafax
Fostul preşedinte Traian Băsescu FOTO Mediafax

Fostul preşedinte Traian Băsescu a mers astăzi la sediul Partidului Mişcarea Populară, unde a discutat cu membrii formaţiunii şi a constatat că aceştia sunt entuziasmaţi şi se pregătesc pentru alegerile parlamentare din 2016.

Întrebat de ce a mers la sediul PMP în prima zi a săptămânii, fostul preşedinte a răspuns că a vrut să discute cu liderii din teritoriu.

„Am vrut să mă întâlnesc cu lideri din teritoriu, am avut o discuţie care mi-a plăcut. Partidul e determinat să se pregătească pentru alegerile din 2016. E mai mult entuziasm ca oricând în partid. Au făcut din nou o analiză a conferinţelor judeţene, care au fost cu o participare foarte bună“, a spus el.

Potrivit fostului preşedinte, în ultimele 30 de zile s-au înscris în PMP aproximativ 14.000 de persoane.

„Mi-au arătat şi centralizatoarele din organizaţii, în ultimele 30 de zile s-au înscris circa 14.000 de oameni noi în partid. E semnalul că partidele de tranziţie şi-au încheiat misiunea, e rândul partidelor noi. Voi participa la acţiuni ale PMP, dar nu ştiu la care din ele“, a mai spus el.

Citeşte şi:

Antonescu, despre fostul preşedinte Traian Băsescu: „Mă întreb cum poate dormi liniştit când se gândeşte la biata Ridzi“

Fostul preşedinte PNL, senatorul Crin Antonescu, a fost întrebat, luni, cum vede posibila revenire a lui Traian Băsescu pe scena politică. El i-a dat o replică şi premierului Victor Ponta, care afirmase că îi este „dor“ de el şi de USL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite