Băsescu, critici dure pentru AUR: La guvernare ar prăbuşi ţara. Şoşoacă ar fi bună de şefă de galerie la Dinamo şi Simion la Steaua

Băsescu, critici dure pentru AUR: La
guvernare ar prăbuşi ţara. Şoşoacă ar fi bună de şefă de galerie la Dinamo şi
Simion la Steaua

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României. FOTO: Facebook Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a adus o serie de critici dure la adresa noii formaţiuni intrate în Parlament, AUR, dar şi la adresa celor mai vocali membri ai partidului: Diana Şoşoacă şi George Simion.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cred că doamna senator Şoşoacă ar fi bună de şefă de galerie la Dinamo şi Simion şef de galerie la Steaua. Mărturisesc că, în ziua votului, când vedeam că nu intră PMP în alegeri, am întrebat: 'Ce partid e ăsta? AUR ăsta? Cine sunt ei?' Au apărut peste noapte cu un suport extraordinar în Diaspora”, a declarat Traian Băsescu.

Acesta susţine că membrii partidului AUR nu au ceva de spus ţării, „în afară de vadimisme n-au mare lucru de spus".

„Însă deosebirea dintre ei şi Vadim este că Vadim era un om citit. Ei sunt semidocţi care îşi latră patriotismul şi aşa-zisul antisistem, poziţiile antisistem. Dacă i-ai pune să guverneze, n-ar fi în stare să facă nimic, ar prăbuşi ţara”, a adăugat Traian Băsescu, duminică seara pentru Realitatea PLUS.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările