Andrei Năstase: Îi va fi mai uşor să treacă peste tot, daca va şti că a trezit în voi dorinţa de a nu accepta nedreptatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Năstase
Andrei Năstase

Andrei Năstase a transmis prin intermediul blogului  tatălui său, Adrian Năstase, un mesaj către români cu titlul: Voi mai aveţi dreptul sa votaţi astăzi.

Redăm mai jos textul integral:

„Aflaţi de la mine că românii acceptă toate suferinţele, dar tot eu vă spun că ei nu vor accepta niciodată nedreptatea“ - Nicolae Titulescu în Discursuri (1935)
 
Pentru tatăl meu s-a dorit excluderea din politică! Într-o manieră brutală, cei pe care dânsul îi arată ca nepotriviţi pentru această ţară, au reuşit, până azi, să ne închidă pe toţi! Au transformat sentinţa tatălui meu într-o sentinţă generalizată! Stăm închişi între frontierele României cu dreptul de a COMUNICA LIBER – INTERZIS, cu dreptul de a VOTA – INTERZIS, cu dreptul de a avea propria OPŢIUNE POLITICĂ – INTERZIS, dar avem dreptul să NU MAI ACCEPTĂM NEDREPTATEA, să rupem graţiile impuse în opt ani de cei care, aşa cum arăta tata, nu meritau să ajungă în fruntea ţării. Am convingerea că, azi, aţi înţeles şi voi motivul! Ştiu că sunteţi mulţi cei care consideră că, întemniţarea lui Adrian Năstase este o nedreptate! Îi va fi mai uşor să treacă peste tot, daca va şti că a trezit în voi, cititorii acestui mesaj, dorinţa de a NU ACCEPTA NEDREPTATEA şi de a vota în numele dumneavoastră şi al dânsului azi“.

Andrei Năstase, alături de mama şi de fratele său, a votat în această dimineaţă, la prima oră, la liceul „Jean Monnet“ din Capitală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite