Amintirile lui Liviu Dragnea: cum s-a născut USL

Amintirile lui Liviu Dragnea: cum s-a născut USL

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a povestit cum s-a ajuns la USL, după o discuţie la Victor Ponta acasă, la care Crin Antonescu a venit însoţit de Radu Stroe.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am avut două trei întâlniri în patru, tot discutând am început să avem încredere unii în alţii. (...) Au fost negocieri de zile şi nopţi, eu am fost la toate, cu judeţele, pentru a face listele la locale. Noi am acceptat de la început paritate, chiar dacă PSD-ul era mai mare decât PNL, dar am acceptat paritate pe liste pentru că toţi am înţeles că avem un obiectiv comun. Nu doar să îl schimbăm pe Băsescu, ci să schimbăm această ţară. Ca cineva să vină acum să murdărească cel mai frumos proiect politic de la Revoluţie încoace, care a avut o susţinere foarte mare din partea populaţiei, nu e în regulă”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Cât despre ruptura USL, Liviu Dragnea a spus: ”Fiecare am avut o vină pentru că ne-am lăsat păcăliţi sau manipulaţi. Primul care a cedat a fost Crin. Eu nu l-am învinovăţit niciodată că a luat decizia asta. La un moment dat o să reuşim, poate, să aflăm informaţii de unde a plecat acea râcă ce a dus, în final, la ruperea USL. Dar a fost un proiect cinstit din partea noastră şi din partea lui Crin Antonescu”.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările