Aleșii USL, dispuși la grevă parlamentară accentuată, pentru a declanșa anticipate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aleșii Uniunii Social Liberale sunt dispuși să intre în grevă parlamentară accentuată, pentru a provoca alegeri anticipate, a declarat în această seară președintele PNL Crin Antonescu. Această formă de protest presupune renunțarea la indemnizații și alte beneficii, însă nu și la calitatea de parlamentar.

"Mâine se va lua această decizie, a soluţiei comune, este o decizie care se va discuta cu parlamentarii fiecărui partid în parte. După aceea, împreună în USL", a declarat liderul liberal la Realitatea TV. Acesta a continuat prin a spune că parlamentarii USL nu vor renunța la calitatea lor oficială, "pentru a menţine cvorumul şi pentru a putea activa această calitate prin vot la o adică".

Antonescu s-a arătat dispus să cadă la învoială cu toate partidele politice, inclusiv PDL, pentru a ajunge la un acord politic, care să declanșeze alegeri anticipate.

Președintele PNL a mai declarat că mâine liderii USL vor avea o întrevedere cu reprezentanții sindicatelor, urmând ca săptămâna viitoare să discute și cu societatea civilă, pentru a găsi împreună soluții la actuala situație. Antonescu a mai declarat că va merge marți la Bruxelles, împreună cu liderul PSD Victor Ponta, pentru a discuta cu liderii grupurilor din Parlamentul European despre situația politică actuală a României.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite