Alegeri parlamentare 2012. 84 de localităţi din ţară au rămas fără energie electrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul Electoral Central a anunţat că în peste 80 de localităţi din România a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică. În secţiile de votare au fost aduse generatoare de curent electric.

Vicepreşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Marian Muhuleţ, a declarat că peste 80 de localităţi din mai multe judeţe au rămas fără curent electric. Potrivit sursei citate, douăzeci de localităţi din Hunedoara, 17 localităţi din Argeş, 14 localităţi din Dâmboviţa, 12 localităţi din judeţul Buzău, 10 localităţi din Vâlcea, şase localităţi din Prahova, trei din Suceava, alte trei din judeţul Argeş şi câte două localităţi din judeţele Covasna şi Gorj.

Muhuleţ a explicat că e vorba de aproximativ trei secţii în fiecare localitate. La momentul transmiterii ştirii, inspectoratele teritoriale pentru Situaţii de Urgenţă acţionează pentru remedierea problemelor.

„În acest moment se montează generatoare în fiecare secţie de votare nealimentată cu energie electrică. Nu este vorba de toate secţiile de votare din respectivele localităţi, ci doar de câteva”, a precizat Muhuleţ.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite