Şedinţă cu scântei la PNL. Sighiartău, către Orban: I-aţi făcut trădători pe toţi care nu sunt cu dvs. / Roman: Sunt o lichea, conform lui Antonel Tănase

Şedinţă cu scântei la PNL. Sighiartău, către Orban: I-aţi făcut trădători pe toţi care nu sunt cu dvs. / Roman: Sunt o lichea, conform lui Antonel Tănase

Premierul Florin Cîţu şi Ludovic Orban,  Inquam Photos / Octav Ganea

Şedinţa conducerii liberale de luni dimineaţă a dus la izbucnirea unui scandal între susţinătorii echipei Cîţu şi Ludovic Orban. Robert Sighiartău şi Florin Roman i-au reproşat mai multe declaraţii şi poziţionări lui Orban, inclusiv atacurile lansate de apropiaţi ai acestuia, susţin surse participante la întâlnirea liderilor liberali.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Nu mi se pare normal să le spuneţi colegilor noştri minciuni. I-aţi făcut pe toţi trădători cei care nu sunt cu dumneavoastră. Numai Ceauşescu îi numea pe toţi trădători. Colegii dumneavoastră duc o campanie mizerabilă”, i-a spus Robert Sighiartău lui Ludovic Orban, potrivit unor surse participante la şedinţă. 

Secretarul general a subliniat faptul că a fost atacat public de Alexandru Kocsis, deputat PNL apropiat de Ludovic Orban, dar şi faptul că a primit numeroase ameninţări. 

Şi Florin Roman a luat cuvântul. „Sunt Florin Roman şi sunt o lichea, conform lui Antonel Tănase. Eu aşteptam scuze publice. Eu nu ştiu ce făceaţi la Guvern, probabil bârfe, şuşanele, când noi ne luptam în Parlament”, a completat vicepreşedintele PNL. De asemenea, Florin Roman a punctat faptul că aşteaptă scuze publice.

Ludovic Orban nu a răspuns criticilor, ci a spus că va stabili cu Florin Cîţu termenii campaniei.

Citeşte şi

 

Roman: Am avut un eşec al negocierilor în formarea Guvernului. Cum poţi să faci dezvoltarea României, dacă nu ai reprezentanţă în acele ministere

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările