Încep să curgă demisiile în PNL. Dan Vîlceanu: Îmi voi anunţa demisia la şedinţa de mâine a Biroului Executiv

Încep să curgă demisiile în PNL. Dan Vîlceanu: Îmi voi anunţa demisia la şedinţa de mâine a Biroului Executiv

Dan Vîlceanu FOTO Inquam Photos / Ilona Andrei

Dan Vâlceanu a declarat vineri, că sâmbătă îşi va anunţa demisia la şedinţa Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal. Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene ocupă funcţia de secretar general al partidului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dan Vîlceanu a făcut anunţul după ce sâmbătă a stat jumătate de zi la sediul din Modrogan al PNL, acolo unde a avut discuţii cu Florin Cîţu. De altfel, Vîlceanu a spus că azi nu a participat la şedinţă pentru că i s-a părut un „bâlci”.

„La şedinţa de mâine eu îmi voi anunţa demisia. Nu vreau să particip la asta”, a subliniat Dan Vîlceanu, încă secretar general al PNL. „Nu e vorba de sabotaj. E vorba de o situaţia absolut penibilă”

Întrebat dacă urmează să-şi dea demisia şi Florin Cîţu, secretarul general al PNL a precizat: „Nu ştiu, e decizia preşedintelui Florin Cîţu. Eu vreau să vă spun că în situaţia aceasta, în care circulă mesaje la modul acesta, nu consider că e modalitatea prin care aplici Statutul partidului”.

„Mâine mai e un BEx. Voi anunţa şi decizia mea. Statutul e foarte important. Eu voi respecta regulile”, a mai completat Florin Cîţu. Liberalul a precizat că a comunicat cu liderii din PNL, în ciuda informaţiilor venite că ar fi fost reticent: „Eu am tot discutat cu preşedinţii de filiale. Ştiam că erau nemulţumiri. Am discutat şi cu prim vicepreşedinţii. Voi fi împotriva unor măsuri populiste care pun în pericol stabilitatea României”, a afirmat, la rândul său, Florin Cîţu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările