Ăştia au înnebunit de tot!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mitingul PSD-ALDE a fost unul foarte bine pregătit şi, cel mai probabil, extrem de scump, căci cele două partide au dovedit repetat că nu au nicio problemă să arunce cu banii noştri pe fereastră. Problema principală au fost discursurile.

Mai jos, câteva extrase comentate. 

Gabriela Firea: 

„La 100 de ani, ne întâlnim din nou să ne apărăm libertatea şi demnitatea. Da, am ajuns să luptăm pentru libertate!“

Mă îndoiesc că doamna Firea s-a întâlnit cu cineva acum 100 de ani. Aşa cum am mari îndoieli că înţelege cum funcţionează timpul, am reţineri serioase că pricepe noţiuni simple cum ar fi libertatea şi, mai ales, demnitatea. 

„Votul românilor este sfânt. Nu mai putem accepta ca cineva cu geacă roşie, participând la mitinguri ilegale, să confişte votul românilor“.

Votul popular pentru preşedintele Iohannis - 6.288.769 versus votul pentru PSD (şi multe din aceste voturi au fost pentru Ponta) - 3.204.864. 

Nimeni nu confiscă nimic în ceea ce priveşte voturile. Logica, bunul-simţ, adevărul şi, mai ales, matematica sunt „confiscate“ zilnic de doamna Pandele, „primar general al României“, şi de colegii dumneaei. 

Călin Popescu Tăriceanu: 

„Trebuie să ne luăm democraţia înapoi. Securitatea nu a murit, ci doar s-a transformat, pas cu pas“.

Într-adevăr. Cei mai mulţi foşti securişti au fost sau sunt în PSD-ALDE.  Domnul Meleşcanu, probabil în capul domnului Tăriceanu, a luptat în munţi împotriva securităţii, în timpul liber, împreună cu Gheorghe Turda, meşterul care a cântat imnul României la finalul mitingului. Instanţa a dovedit că domnul Turda a fost colaborator al Securităţii. 

„Statul paralel este cel mai mare duşman al nostru, iar dacă vom accepta în continuare să finanţăm acest mecanism bolnav, atunci să nu ne mire că nu sunt bani pentru educaţie şi bani pentru sănătate“.

Coaliţia PSD-ALDE a votat creşterea semnificativă a bugetului pentru serviciile secrete. Un număr impresionant de lideri PSD-ALDE au urmat „academiile“ lui Oprea sau cele ale SRI. Nimeni de la USR sau Ro+ nu a primit daruri cu diplome ca domnul Teodorovici. 

Olguţa Vasilescu:

„Oltenii mei, sunteţi aici? Vă întreb ca să ştie cu toţii că românii sunt în stradă… Am fost luaţi în râs, contestaţi, puşi la zid, jigniţi, văd că aţi venit în număr foarte mare şi este extraordinar, pentru că prezenţa voastră aici demască un sistem care este obişnuit să lucreze cu manipulare, cătuşe, cu violenţă“. 

Doamna Vasilescu, fostă favorită a domnului Vadim Tudor, a fost şi va fi luată în râs sau pusă la zid pentru fracturile logice, gafele pe care le face şi mai ales pentru o incredibilă lipsă de coloană vertebrală. Pentru minciuni, manipulări şi agresivitate sunt PSD-ALDE criticaţi. 

Când doamna Vasilescu era în parlament ca membră PRM, scria că Adrian Năstase este „un minoritar cu palat la Cornu, cu turnuleţe, care nu poate să se simtă decât frustrat că nimeni nu s-a gândit să-i ridice şi lui un monument“. Propunea doamna Vasilescu şi ceva monumente: „Bust din ciolan, Cap de copilă, Gânditorul de la Cornu, Premier cu natură moartă de foame, Coloana mandatului infinit şi Poarta sărutului minorităţilor sexuale“. 

Odată ajunsă în PSD, a declarat că domnul Năstase a fost „cel mai bun prim-ministru al României“ şi că „îl asigur de toată preţuirea mea“.

Viorica Dăncilă:

„Trebuie să-i aducem înapoi pe români, să-i aducem împreună. România are nevoie de unitate, nu de ură şi dezbinare. Vă mulţumesc şi vă iubesc!“

Doamna premier a citit cu o destoinicie care denotă ore bune de repetare cel mai anost discurs. Încheierea i s-a potrivit perfect - a fost ilogică şi neconflictuală. Românii pleacă pe capete.

Mesajul a fost aliniat cu cel al domnului Dragnea, care a subliniat unitatea şi iubirea caracteristică PSD: „Curăţăm ţara de mizeria împrăştiată de aceşti şobolani! Mi-a zis cineva că suntem brigăzile albe. Fie şi aşa! Este o luptă deschisă“. 

Domnul Ponta şi domnul Hrebenciuc au fost oameni extrem de importanţi pentru PSD, oameni care au fost alintaţi de colegi cu nume de rozătoare. Nu spun că nu ar fi nevoie de o curăţare a mizeriei produse de clasa politică, dar cererea venită din partea domnului Dragnea pare ciudată, dacă nu suicidală. 

Liviu Pleşoianu:

„Chiar în aceste clipe, Kovesi, Iohannis, Coldea, Maior şi toţi securişii lor s-au închis într-o sufragerie. Haideţi să strigăm împreună: Doamna cucuvea, unde v-aţi ascunselea? Şi să mai strigăm, că mai avem: Esti sufrageristă şi nu mai rezistă“.

În sufrageria domnului Oprea, locul unde a început statul paralel să strige asurzitor în capul domnului Pleşoianu, au fost cinci PSD-işti foarte influenţi, un prieten foarte apropiat al domnului Ghiţă, şi el un mega PSD-ist pe lângă obsesia vorbitorului. 

Discursurile au fost uluitoare. Megalomanie, disperare, agresivitate, manipulare grosolană şi multă, multă nesimţire au fost ingredientele principale. Sociopatia şi controlul maselor prin mesaje care să inducă frică par a fi devenit esenţa puterii actuale.

Faptul că PSD-ALDE ar avea nevoie de consultanţă psihologică a fost sugerată de realizatoarea Antenei 3, doamna Iosub. Aceasta a exclamat spre sfârşitul discursului domnului Pleşoianu: „Ăsta a înnebunit de tot!“. 

Este rar când sunt de acord cu opinia Antenei 3. Sâmbătă seară am fost.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite