VIDEO Momentul în care a fost împuşcat musulmanul radical care a deschis focul asupra ambasadei SUA de la Sarajevo

VIDEO Momentul în care a fost împuşcat musulmanul radical care a deschis focul asupra ambasadei SUA de la Sarajevo

A deschis focul asupra Ambasadei SUA din Sarajevo

Bărbatul care a deschis vineri focul cu o armă automată în apropierea sediului ambasadei americane la Sarajevo  a fost arestat după ce a fost rănit în cursul intervenţiei poliţiei.

Momentul în care islamistul radical Mevlid Jasarevic, în vârstă de 23 de ani, membru al sectei Wahhabite, a fost împuşcat de către un lunetist al poliţiei bosniace a fost surprins de către camerele de supraveghere, transmite LiveLeak.

Un bărbat a tras cu un Kalaşnikov asupra ambasadei americane din centrul capitalei bosniace, Sarajevo, în cursul după-amiezii de vineri.

După mai puţin de o oră la începutul atacului, Jasarevic a fost rănit de un lunetist al poliţei bosniace, fiind arestat.

"'Persoana care a tras cu o armă automată a fost rănită şi arestată în timpul operaţiunii de poliţie. După ce a primit îngrijiri medicale pe loc, această persoană a fost spitalizată", a precizat un oficial bosniac la televiziunea naţională BHT.

Click pe imagini pentru galerie foto


Directorul poliţiei sârbe, Milorad Veljovici, citat de agenţia Beta, a precizat că Mevlid Jasarevici fusese arestat la Novi Pazar în noiembrie 2010.

Vezi aici mai multe detalii!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: