VIDEO Gabriel Oprea a folosit elicopterul Armatei pentru a ajunge la o şedinţă UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, este acuzat că a folosit un elicopter al Armatei pentru a ajunge la o şedinţă a UNPR care avea loc la Deva. MApN susţine însă că oficialul a făcut o vizită în interes de serviciu.

Tiberiu Frăţilă, reprezentant al MAPN, a declarat că ministrul Apărării s-a deplasat la Deva în interes de serviciu, după ce vineri a fost la Galaţi, unde a asistat la o ceremonie pentru 653 de militari care au plecat în Afganistan.

„Ministrul a participat la aceea ceremonie, după care a plecat către alte unităţi militare din Alba, Sebeş, Sibiu şi Deva. A fost în interes de serviciu. Este o practică frecventă a ministrului Apărării Gabriel Oprea. Nu este prima dată când foloseşte elicopterul", a spus Frăţilă pentru Antena 3.

Reprezentantul MAPN a declarat că vizita lui Gabriel Oprea nu are nicio legătură cu şedinţa UNPR care avea loc în aceeaşi zi în localitate.

„Ministrul Apărării Naţionale are dreptul prin lege să folosească mijloace de transport ale MApN în interes de serviciu. În afară de ministrul Apărării, domnul Gabriel Oprea este şi parlamentar şi om politic. A fost la Sebeş, Alba, Sibiu, Galaţi şi Deva în vizite de lucru”, a conchis Frăţilă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite