Un şofer român a provocat pagube de 85.000 de euro într-o benzinărie din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: HNA.de
Foto: HNA.de

Un şofer român de TIR a reuşit să provoace pagube de circa 85.000 de euro într-o benzinărie din Germania, în doar câteva secunde.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani a încercat să îşi alimenteze camionul cu rmeorcă la o benzinărie Metro din oraşul german Kassel, landul Hessen. Doar că acesta nu a luat în calcul faptul că remorca are aproximativ patru metri şi că nu poate încăpea sub acoperişul benzinăriei. Aşa că TIR-ul a rămas blocat sub acoperiş.

Prejudiciul adus capului tractor şi remorcii, care a fost deteriorată total, s-a ridicat la o valoare în jur de 65.000 de euro. Avaria la acoperişul benzinăriei costă încă 20.000 de euro.

Incidentul a avut loc marţi seara, în jurul orei 18:15, informează hna.de. Din fericire, alimentarea cu combustibil a benzinăriei nu a fost deteriorată.

Totuşi, ca măsură de precauţie, pompele de combustibil au fost oprite. Autorităţiile încearcă acum să stabilească dacă românul nu a văzut semnele de avertizare ce arătau înălţimea maximă permisă de 3,50 metri saudacă a apreciat greşit înălţimea propriului vehicul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite