VIDEO Angajat RAAPPS arestat pentru pedofilie. Bărbatul a agresat mai multe fetiţe în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un IT-ist al RAAPPS a fost arestat pentru pedofilie. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, este acuzat de poliţiştii bucureşteni că a agresat mai multe fetiţe ziua în amiaza mare. Suspectul acţiona pe raza Sectorului 5 când copiii ieşeau de la şcoală.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus executare, luni, un mandat de aducere pe numele unui bărbat, în vârstă de 30 de ani, bănuit de săvârşirea a două infracţiuni de agresiune sexuală.

„Din datele şi probele administrate de către poliţişti din cadrul Secţiei 19 în două cauze privind comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, a rezultat presupunerea rezonabilă că acestea ar fi fost comise de către aceeaşi persoană”, arată anchetatorii.

„Astfel, în urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi ulterior depistat un bărbat, în sarcina căruia au fost reţinute infracţiunile reclamate, respectiv, la data de 19 august a.c., în timp ce se afla pe o alee din sectorul 5, s-ar fi apropiat de o minoră, în vârstă de 11 ani, şi ar fi atins-o în zonele intime, după care ar fi încercat să o sărute, iar la data de 26 septembrie a.c., bănuitul ar fi atins în zona intimă o altă minoră, în vârstă de 11 ani, în timp ce se aflau pe o stradă din sectorul 5", arată sursa citată.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Angajat RAPPS retinut pentru pedofilie

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite