Ultimele aplauze pentru Toni Tecuceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegii, prietenii şi familia şi-au luat rămas-bun de la Toni
Colegii, prietenii şi familia şi-au luat rămas-bun de la Toni

Toni Tecuceanu, actorul care a murit la începutul săptămânii din pricina unor complicaţii cauzate de infecţia cu virusul A(H1N1), a fost înmormântat ieri, la Cimitirul Ghencea Civil. Trupul comediantului de la „Cronica Cârcotaşilor" a fost condus pe ultimul drum de peste 200 de persoane.

Între acestea s-au aflat colegii lui Toni de la Prima TV, Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi ceilalţi membri ai echipei „cârcotaşilor", actorii Alexandru Conovaru şi Vasile Calofir, membrii trupei Jukebox, colegi din liceu şi camarazi din armată.

Chiar dacă virusul gripei noi nu se transmite de la persoanele decedate, groparii de la Ghencea au purtat mănuşi şi măşti de protecţie.

Ca la orice înmormântare a unei celebrităţi, zeci de gură-cască s-au înghesuit să vadă cât mai de aproape durerea rudelor şi corpul neînsufleţit al actorului. Babe şi cerşetori senili, tânjind după colivă, strigau către vedetele de la Prima TV: „Domnu' Dezbrăcatu', domnu' Mistreţu', să puneţi coroanele peste sicriu, în maşină!".

La doi paşi de maşina mortuară, colegii de liceu ai lui Toni plănuiau revederea de 20 de ani: „Mai ştiţi cum o cheamă pe diriginta noastră din clasa a noua?", sau "Scrieţi-mi pe o foaie adresele voastre de mail".

Pe marginea gropii, Ion Tecuceanu, tatăl decedatului, a izbucnit în lacrimi: „Eugenia, ai grijă de Toni. A venit lângă tine acum". Toni Tecuceanu a fost înmormântat lângă mama lui, Eugenia, care a murit când acesta avea numai un an. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite