UPDATE Situaţia drumurilor spre Capitală: traficul a fost reluat pe DN1, pe Autostrada Soarelui se circulă bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul pe DN1  a fost deviat de la Braşov FOTO Arhivă Adevărul
Traficul pe DN1  a fost deviat de la Braşov FOTO Arhivă Adevărul

Traficul pe DN1, pe direcţia dinspre Braşov spre Valea Prahovei, a fost reluat, asta după ce iniţial fusese deviat din cauza numărului foarte mare de maşini care se îndreptau spre Capitală. Potrivit Centrului Infotrafic, pe Autostrada Soarelui nu sunt probleme.

UPDATE Poliţiştii au ridicat măsura devierii circulaţiei pe DN1 dinspre Braşov spre Valea Prahovei asta după ce intensitatea traficului rutier a scăzut. 

De asemenea, devierea de pe DN73A Râşnov - Predeal pe DN73, către Braşov sau Piteşti nu se mai aplică.


Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat astăzi că traficul pe DN1 dintre Braşov spre Valea Prahovei a fost deviat din cauza numărului foarte mare de maşini ce vin spre Bucureşti. 

Şoferii sunt îndrumaţi să meargă de pe DN1 pe DN 1A şi de pe DN 73 A pe DN 73.

De asemenea, nu mai este permis accesul către DN1 dinspre Râşnov, pe DN73A Râşnov - Predeal.

Conducătorii auto se pot îndrepta către Bucureşti pe următoarele rute: DN73 Râşnov - Braşov, DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti; DN73 Râşnov - Piteşti, A1 Piteşti - Bucureşti; DN73 Râşnov - Valea Mare-Pravăţ, DN72A Stoeneşti - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana - Bucureşti, recomandă Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române.

Taxa pentru podul de la Cernavodă, suspendată în week-end

Reamintim că în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, la punctele de taxare de la Feteşti nu se mai percepe taxa pentru podul de la Cernavodă.

Atât pe Autostrada Soarelui, cât pe celelalte drumuri care pornesc dinspre litoral, Poliţia Rutieră organizează filtre pentru a preveni accidentele de circulaţie.

Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un mesaj de atenţionare cu cod galben şi două mesaje de avertizare cu cod portocaliu referitoare la vreme caniculară, valabile pentru perioada 28-30 iulie 2013, Poliţia Rutieră recomandă conducătorilor auto să verifice presiunea pneurilor înainte de a pleca la drum. 

O presiune prea mare poate provoca explozia pneurilor, iar prea scăzută poate permite desprinderea acestora de pe jante, mai ales pe timpul frânării sau în curbe.  

De asemenea, pe vreme caniculară oboseala se instalează mai rapid. Pe autostrăzi sau chiar pe drumurile în aliniament, pentru că şoferii conduc mai relaxaţi, riscul de a adormi la volan este ridicat.

Harta interactivă a traficului pe rutele Bucureşti-Constanţa şi Bucureşti Braşov

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite