Schimburi valutare ilegale, la Dragonul Roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi iranieni sunt cercetaţi penal după ce au încercat să mituiască un poliţist, cu 10.000 de euro, pentru a nu le aresta clienţii.

Otauie Soleumani, cetăţean român de origine iraniană şi Hadi Nouri, cetăţean iranian, au fost prinşi, de poliţiştii ilfoveni, săptămâna trecută, în timp ce schimbau valută, în Dragonul Roşu. Cei doi şi alte şapte persoane, toţi cetăţeni străini, printre care iranieni şi kurzi, clienţii celor doi, au fost săltaţi şi duşi la audier. S-a dovedit că cei şapte clienţi ai iranienilor schimbau în euro, sume mari de bani, în lei, proveniţi din comerţul cu diverse produse, în cadrul complexului comercial din Ilfov.

Cercetările au fost începute la 20 august, după ce un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean Ilfov,a anunţat ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie  (DGA) cu privire la faptul că Otauie Soleumani şi Hadi Nouri au încercat să-l mituiască, pentru a nu lua măsurile legale pentru niciuna dintre persoanele săltate lîn urma acţiunii din Dragonul Roşu, când forţele de ordine au descins, în acest complex,  în baza unor informaţii furnizate de ofiţerii Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă a Ministerului de Interne (DGIPI), cu privire la activităţile ilegale care se desfăşoară în locaţia respectivă.
Poliţiştii au confiscat şi sumele de bani găsite asupra suspecţilor, aproximativ 55.000 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite