Românii nu uită de „Colectiv“. Vineri va avea loc „Marşul Chitarelor“ în comemorarea victimelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au trecut doi ani de la tragedia care a marcat România: incendiul de la Colectiv. Cel mai grav accident din istoria postdecembristă a României a dus la pieirea a 64 de tineri şi la mutilarea a altor câteva zeci. În memoria victimelor, sute de persoane şi-au anunţat prezenţa vineri la „Marşul Chitarelor“. Evenimentul va avea loc de la ora 19.00.

 „Vă aşteptăm în Piaţa Unirii (in parcul din fata magazinului Unirea) de unde vom pleca în marş spre Colectiv. Vă învităm să vă aduceţi chitarele şi să cântăm în Piaţa Bucur, în jurul monumentului. Ne dorim să cântăm împreună, la ora 22:33, piesele din link-urile de mai jos, la comemorarea a doi ani de la incendiului de la Colectiv“, au scris organizatorii marşului pe pagina de Facebook a evenimentului.

Link-uri tabulaturi piese:

Goodbye to Gravity - Back to life
http://www.tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=10527
Valeriu Sterian - Exerciţiu
http://www.tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=1419
Pasărea Colibri - Vinovaţii fără vină
http://www.tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=6565

Traficul va fi restricţionat progresiv

În funcţie de numărul de participanţilor, în intervalul orar 20,00 — 23,00 se va restricţiona progresiv traficul rutier pe str. Bucur, str. Între Gârle, str. Verzişori şi străzile care converg spre piaţa Bucur.

"În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în data de 27 octombrie se vor organiza un marş şi activităţi comemorative în Piaţa Bucur, desfăşurate astfel: între orele 18,00 — 19,00, adunarea participanţilor în Parcul Unirii, pe aleea dinspre Magazinul Unirea, între orele 19,00 — 20.00, deplasarea participanţilor pe traseul: parc Unirii (trotuarul dinspre magazinul Unirea), traversarea intersecţiei dintre bd. I.C. Brătianu şi bd. Unirii — pod Şerban Vodă — Splaiul Unirii — str. Bucur — piaţa Bucur", informează un comunicat al Brigăzii Rutiere transmis, joi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite