Ponta: Nu cred că Vîntu ar trebui eliberat, ci ar trebui să stea şi Băsescu în celulă cu el

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat astăzi că omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu nu ar trebui eliberat din arest, adăugând că în celulă cu el ar trebui să stea şi preşedintele Traian Băsescu.

Eugen Chelemen: Câinii din luptele lui Băsescu


"Strict juridic, nu pot să comentez pentru că nu ştiu ce e în acel dosar. Strict politic, dacă mă întrebaţi pe mine, nu cred că domnul Vîntu ar trebui eliberat, cred că domnul Băsescu ar trebui să stea în aceeaşi celulă cu domnul Vîntu. Au foarte multe lucruri să-şi spună, se cunosc foarte bine, de foarte mult timp, şi cred că pentru România ar fi o perioadă bună de timp în care cei doi ar sta împreună, iar noi am putea să scoatem România din criză", a spus Ponta.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost arestat, în noaptea de 9 spre 10 septembrie, alături de aghiotantul său, Alexandru Stoian, şi de omul de afaceri moldovean Octavian Ţurcan, Tribunalul Bucureşti emiţând mandate, pentru 29 de zile, sub acuzaţiile de favorizarea infractorului, respectiv complicitate la această infracţiune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: