Poliţia recomandă rute alternative şoferilor care revin la final de săptămână în Capitală din zonele montane

Poliţia recomandă rute alternative şoferilor care revin la final de săptămână în Capitală din zonele montane

Poliţiştii recomandă şoferilor să adapteze viteza tuturor condiţiilor de trafic şi de drum Foto: Arhivă

Poliţiştii recomandă conducătorilor auto, care revin duminic în Bucureşti, la finalul week-end-ului petrecut în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, să ia în considerare folosirea rutelor alternative la planificarea călătoriei. cu ar fi Braşov-Cheia-Ploieşti sau Râşnov-Câmpulung-Piteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto, care revin astăzi în Bucureşti, la finalul week-end-ului petrecut pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei, să ia în considerare folosirea rutelor alternative la planificarea călătoriei. 

Astfel, pentru DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti, pentru deplasarea autoturismelor, pot fi utilizate următoarele artere rutiere: 
- DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Autostrada A3 – Bucureşti; 
- DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – Autostrada A1 – Bucureşti; 
- DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – DN 71 – Bucureşti; 
- DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti”, arată anunţul de presă al IGPR. 

Sursa citată mai recomandă şoferilor să adapteze viteza tuturor condiţiilor de trafic şi de drum, să crească distanţa de siguranţă între autovehicule şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările