Petiţie online pentru deschiderea unui dosar penal şi ridicarea imunităţii parlamentare a senatoarei Dianei Şoşoacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
diana sosoaca

Ieri a fost creată o petiţie online prin care se cere ca senatoarei Dianei Şoşoacă să i se deschidă un dosar penal pentru răspândirea de informaţii false despre COVID-19, precum şi ridicarea imunităţii parlamentare a acesteia

Andreea Olariu, autoarea petiţiei, spune că nu a crezut că va recurge vreodată la acest gest, că nu ştie cum vor avansa lucrurile, dar este un început în ceea ce priveşte stoparea răspândirii informaţiilor false de către Diana Şoşoacă.

„VREAU să o văd pusă sub acuzare pe madam pentru instigare, pentru zădărnicirea luptei împotriva bolilor şi pentru GENOCID! Nu cunosc terminologia şi legile aşa cum ar trebui... dar un taximetrist primeşte amendă pentru nepurtarea unei măşti, în schimb ea este lăsată LIBERĂ...? Cum se poate aşa ceva?”, a scris Andreea Olariu în descrierea petiţiei.

În prezent, petiţia a strâns deja 3.448 de semnături, iar oamenii par să fie mulţumiţi de iniţiativă:

„Semnez pentru că trebuie luate măsuri împotriva celor care dezinformează, fac rău cu bună ştiinţă şi prejudiciază sănătatea oamenilor.” a transmis un semnatar.

„Nu este admisibil ca o persoană care instigă la nerespectarea regulilor de sănătate publică şi ca urmare ajunge să provoace mii de morţi, fie ea şi parlamentar, să scape nepedepsită.” a transmis o altă persoană.

Petiţia vine după ce autorităţile au deschis un dosar penal pentru o femeie din Neamţ care a provocat o isterie pe Facebook după ce a afirmat că spitalul modular din judeţ nu ar avea bolnavi COVID-19

Petiţia pentru retragerea imunităţii parlamentare a Dianei Şoşoacă poate fi semnată AICI

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite