O fetiţă a fost diagnosticată cu depresie severă, după ce ar fi fost agresată sexual de tatăl ei, jandarm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a depus o plângere la Parchetul Militar în noiembrie anul trecut, imediat după ce fata i-a povestit. Copila a fost audiată şi de procurori şi de către cei de la Protecţia Copilului. Foto: Arhivă
Femeia a depus o plângere la Parchetul Militar în noiembrie anul trecut, imediat după ce fata i-a povestit. Copila a fost audiată şi de procurori şi de către cei de la Protecţia Copilului. Foto: Arhivă

O mamă îşi acuză fostul soţ, jandarm, că ar fi agresat-o sexual pe fiica lor, pe când aceasta avea doar 10 ani. Femeia a depus plângere la Parchet, dar bărbatul nu este cercetat deoarece lipseşte de la dosar o expertiză INML. Din cauza depresiei, fetiţa ar fi încercat de două ori să-şi facă rău singură.

„Cam la şase luni de la divorţ mi-a povestit că, pe când avea ea 10 ani, taică-su, fiind în stare de ebrietate, a încercat să o atingă pe sâni şi în zona intimă. A fugit în baie şi s-a închis în baie şi el, în urma ei, ţipa că dacă spune ceva o omoară. A picat cerul pe mine. Fata a fost internată de două ori la Spitalul Obregia din Capitală, ultima oară acum câteva zile”, a declarat mama victimei pentru ObservatorNews.ro, numele ei rămând anonim deoarece îi e teamă de cel alături de care a trăit mai bine de 16 ani. 

Femeia a depus o plângere la Parchetul Militar în noiembrie anul trecut, imediat după ce fata i-a povestit. Copila a fost audiată şi de procurori şi de către cei de la Protecţia Copilului.

„A spus că a fost violent şi are imagini urâte cu el, din trecut, şi i-au dat diagnostic depresie severă”, afirmă mama copilei care are acum 13 ani.

Tatăl jandarm nu a fost pus oficial sub acuzare. Se fac deocamdată cercetări doar pentru ameninţare, loviri şi alte violenţe. 

„Fata oricum nu a mai vrut sub nicio formă să se mai vadă cu el. Ea a spus că în casa groazei nu se mai întoarce”, a mai spus femeia, care spune că fostul soţ, era prieten cu un poliţist de la Rutieră, condamnat definitiv la 20 de ani de închisoare pentru pedofilie. 

Ancheta privind agresiunea sexuală bate pasul pe loc din cauza unei expertize psihiatrice pe care ar trebui să o facă Institutul Naţional de Medicină Legală.

Potrivit sursei citate, jandarmul acuzat de fosta soţie nu a răspuns reporterilor Observator pentru a oferi un punct de vedere în acest caz. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite