O aeronavă C-27J Spartan a adus din Quatar, sâmbătă, 250.000 de seringi şi 100.000 de ace necesare campaniei de vaccinare

O aeronavă C-27J Spartan a adus din Quatar, sâmbătă, 250.000 de seringi şi 100.000 de ace necesare campaniei de vaccinare

MApN: Distribuirea echipamentelor va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU  Foto: News.ro

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române a executat sâmbătă un zbor pentru aducerea, în România, a unor materiale sanitare din Qatar necesare campaniei de vaccinare, constând în aproximativ 250.000 de seringi şi 100.000 de ace.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Materialele au fost achiziţionate de statul român prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, la solicitarea Comitetului Naţiomal de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, în cadrul eforturilor de combatere a pandemiei de COVID-19”, arată comunicatul de presă al MApN. 

Distribuirea echipamentelor va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU către centrele de vaccinare comunitare, mai transmite sursa citată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările