Nicolae al României este din nou tată. Băieţelul poartă prenumele străbunicului său Mihai, regele României

Nicolae al României este din
nou tată. Băieţelul poartă prenumele străbunicului său Mihai, regele României

Nepotul Regelui Mihai şi soţia sa mai au o fetiţă, născută în noiembrie 2020 FOTO: arhiva personală

Nicolae al României a devenit din nou tată. În dimineaţa zilei de vineri 15 aprilie, soţia sa Alina-Maria a dat naştere la maternitatea Polizu din Capitală unui băieţel ce poartă numele ilustrului său străbunic, Regele Mihai I.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai I, a ţinut să împărtăşească fericita veste pe pagina sa de Facebook.

”Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie, vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie, la ora 02:05. Strănepotul Regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă.

Mihai s-a născut în preajma Învierii Mântuitorului şi a unei zile istorice, de mari emoţii pentru bunicul meu, Regele Mihai şi deopotrivă pentru poporul român: Reîntoarcerea în România de Sfintele Paşti, acum 30 de ani, după 45 de ani de exil. Mulţumim cu recunoştinţă tuturor românilor care ne sunt alături cu dragostea şi entuziasmul lor”, a scris Nicolae al României.

Nepotul Regelui Mihai şi Alina-Maria, soţia sa, mai au o fetiţă, pe Maria-Alexandra, născută pe 7 noiembrie 2020, tot la Spitalul Polizu din Capitală. Nicolae al României a anunţat pe 5 decembrie 2021 că va deveni din nou tată.

Nepotul Regelui Mihai s-a căsătorit cu Alina-Maria Binder acum mai bine de trei ani şi jumătate, pe 30 septembrie 2018, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, la nuntă participând 200 de invitaţi.

Vă mai recomandăm şi:

EXCLUSIV Nicolae al României: „Familia Regală trebuie să aibă deschidere pentru reconciliere, nu pentru noi, ci pentru viitorul ţării”

Regele Mihai I, un veac de singurătate. Zece momente-cheie din viaţa ultimului suveran al României

 


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările