Maidanezii, victime electorale la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii asociaţiei pentru protecţia animalelor "Sf. Mucenic Tiron" din Iaşi susţin că şefii primăriei conduse de pesedistul Gheorghe Nichita iau în plină campanie electorală

Reprezentanţii asociaţiei pentru protecţia animalelor "Sf. Mucenic Tiron" din Iaşi susţin că şefii primăriei conduse de pesedistul Gheorghe Nichita iau în plină campanie electorală măsuri exagerate de strângere a câinilor comunitari de pe străzi.

"S-au apucat în campanie de strâns câinii sterilizaţi şi inofensivi, pentru a părea mai puţini în oraş", susţine preşedintele asociaţiei "Sf. Mucenic Tiron", Cătălina Străjer. Aceasta adaugă că în oraş sunt circa 30.000 de maidanezi, iar padocul situat la cinci kilometri de Iaşi este suprapopulat.

"Ridicăm câinii indiferent de adunările care se întamplă în teritoriul Iaşiului. Dacă îi vor înapoi, facem un proces-verbal de adopţie", a menţionat Ion Apostol, directorul Salubris, societate din subordinea primăriei care se ocupă de problema maidanezilor.

Edilii s-au eschivat de la orice declaraţie cu privire la acuzaţiile iubitorilor de animale, atât primarul Nichita, cât şi viceprimarul Constantin Adăscăliţei susţinând că sunt într-o şedinţă şi că nu pot răspunde întrebărilor noastre.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite