Klaus Iohannis, „curtat“ de Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Victor Ponta, s-ar putea întâlni miercuri cu primarul din Sibiu, Klaus Iohannis, pentru a-i propune să fie susţinut de USL la  alegerile locale de anul viitor, declară secretarul general al social-democraţilor, Liviu Dragnea. „Este un subiect deschis", a spus el, fără a da însă alte detalii.

Întrebat dacă o eventuală susţinere a candidaturii lui Iohannis pentru cel de-al patrulea mandat de primar al Sibiului este strategia prin care USL doreşte să contracareze „influenţa" acestuia în judeţ, Dragnea a evitat răspunsul.

Vorbind însă despre ultimele alegeri locale (când popularitatea lui Iohannis a adus Forumului Democrat al Germanilor din România cele mai multe mandate de consilieri judeţeni şi preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu - n.r.), Dragnea a afirmat că „influenţa lui Klaus Iohannis a contat prea mult şi trebuie să conteze mai puţin".

Iohannis declara recent că este deschis la discuţii cu USL, dar îi este „indiferent" dacă va fi sau nu susţinut de această alianţă. Iohannis a fost susţinut de PNL, PSD, UDMR şi minorităţi, către sfârşitul lui 2009, ca premier al unui guvern de tehnocraţi.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite