Jandarm coronasceptic, ucis de COVID-19. „Protejaţi-vă!”, îndemna el înainte să moară. Ce mesaje posta până să se infecteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmul a ajuns prea târziu la spital pentru nu credea în existenţa noului coronavirus FOTO Facebook
Jandarmul a ajuns prea târziu la spital pentru nu credea în existenţa noului coronavirus FOTO Facebook

Un jandarm din Sibiu, infectat cu noul coronavirus, a decedat miercuri seara în spital. Bărbatul avea 43 de ani şi era corosceptic. Căpitanul Ionuţ Câmpean a ajuns la Urgenţe în data de 23 octombrie, iar din spital a postat pe pagina sa de Facebook mesajul: „Protejaţi-vă cât puteţi”.

„A primit tratament conform protocolului şi resurselor disponibile pe secţie. Evoluţia însă a fost una nefavorabilă, pacientul având afectare pulmonară masivă, confirmată de examinarea CT”, spune Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, citat de oradesibiu.ro.

Ionuţ Câmpean, căpitan în cadrul Jandarmeriei Sibiu, care nu credea în coronavirus, a pierdut, în seara zilei de 28 octombrie, lupta cu virusul SARS-CoV-2. 

În urmă cu trei zile bărbatul posta pe pagina sa de socializare cât de grea este lupta cu această boală. „Protejaţi-vă cât puteţi. Eu lupt de 5 zile şi n-am câştigat nimic încă în lupta cu boala!”.

După cum rezultă din mai multe postări pe FB ale jandarmului verificate de G4Media.ro, acesta era, înainte de a contacta virusul, coronasceptic şi nu credea în eficienţa măsurilor de protecţie, cum ar fi masca. „Pentru cei cu creieru la ei, viaţa merge înainte... pentru restu masca”, este unul dintre mesajele puse pe Facebook de jandarm înainte să se infecteze.

postare
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite