Ioan Niculae nu a fost găsit acasă de poliţişti. A fost dat în urmărire naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Poliţiştii nu l-au găsit acasă pe Ioan Niculae, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare într-un dosar cu un prejudiciu de 11 milioane de lei. Poliţia a emis un mandat de urmărire naţională pe numele omului de afaceri.

UPDATE: Omul de afaceri Ioan Niculae, condamnat, joi, la cinci ani de închisoare cu executare, a anunţat în direct la televiziune unde se află, după ce nu a fost găsit acasă de poliţiştii care au ajuns la vila sa din Zimnicea. Citeşte întreaga ştire aici.

Ioan Niculae nu a fost găsit la domiciliul său din Zimnicea de poliţiştii veniţi să pună în aplicare mandatul de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare.

Poliţia l-a dat în urmărire naţională pe Niculae şi va fi emis un mandat de urmărire internaţională dacă acesta nu va fi găsit.

Ioan Neculae

Ioan Niculae, patronul grupului Interagro, a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti la 5 ani de închisoare cu executare, după ce în primă instanţă fusese condamnat la 3 ani jumătate de închisoare.

Ioan Niculae a fost acuzat de săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani. Potrivit acuzaţiilor din dosar, firma controlată de afacerist ar fi încheiat contracte fictive cu altă societate, pentru a reduce masiv contribuţiile datorate bugetului de stat.  Prejudiciul este calculat în acest caz la peste 11 milioane de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite