INEDIT Din boxa arestaţilor, SOV l-a intervievat pe Liviu Luca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sindicalistul Liviu Luca a fost a audiat astăzi la Tribunalul Bucureşti în calitate de martor în dosarul în care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu este învinuit de favorizarea infractorului. Cei doi au fost aduşi din celulă pentru acest proces şi au stat în boxa acuzaţilor, fiind arestaţi preventiv într-un alt dosar, cel al falimentării Petromservice.

În cadrul procesului, care s-a desfăşurat în şedinţă secretă, SOV l-a interogat pe Liviu Luca cu privire la un posibil off-shore deţinut de sindicalist. Liviu Luca a confirmat că deţine un off-shore dar nua  dat alte detalii susţinând că nu-şi mai aduce aminte despre acesta. Liviu Luca este martor în dosarul „sponzorisării” de către SOV a lui Nicolae Popa, întrucât, din contul unui off-shore controlat de sindicalist prin Petromservice, au fost trimise mai multe sume de bani în Indonezia, unde s-a asuns timp de mai mulţi ani „Tatăl FNI”.

Instanţa a decis să nu mai citeze în acet proces trei politicieni, care erau pe lista de martori din rechizitoriu: Mircea Geoană, Relu Fenechiu şi Dan Radu Ruşanu.

Corina Drăgotescu şi Cătălin Popa, martori în dosarul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite