Incendiul de la „Matei Balş”: Toni Grecu se afla printre pacienţii transferaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
toni-grecu Foto Adevărul

Toni Grecu, fondatorul trupei de divertisment ”Divertis”, se numără printre pacienţii internaţi la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti la momentul incendiului de azi dimineaţă, potrivit G4Media.

El se afla într-un salon de la etajul 2, incendiul fiind localizat la parter, scrie G4Media..

„Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nu ştiu care este exact starea lui. Ştiu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi”, a declarat pentru Libertatea Cristina Grecu, soţia artistului.

Artistul era bolnav de Covid şi era conectat la aparatele de furnizare a oxigenului.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă la Instititutul ”Matei Balş” din Capitală, unde sunt trataţi pacienţi cu COVID, despre care fostul manager Adrian Streinu-Cercel declară că erau în stare medie spre severă din punct de vedere al gravităţii şi care aveau nevoie de oxigen suplimentar. 

Patru  pacienţi au murit, trei fiind deja găsiţi carbonizaţi de echipele de intervenţie, iar o a patra persoană nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Patru saloane au ars, însă toată clădirea a fost afectată de fum, conform ministrului de Interne Lucian Bode.

Pentru moment, nu se cunoaşte cauza incendiului, vehiculându-se însă ideea că motivul incendiului ar fi o butelie de oxigen.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite